Funktionärsscheman

Här hittar ni våra preliminära funktionärsscheman. Om det skulle vara så att ni ser att ni är inskrivna på en dag / tid som inte funkar för er, vänligen maila oss på info@kanalfestivalen.se så att vi kan fixa till det så det blir bra för alla. 

Ni är GULD värda för oss och vi vill att det ska bli en rolig och minnesvärd helg för alla inblandade, så var inte rädda att säga ifrån om ni inte orkar / kan de tider som ni står på. Det finns ställen som det står VAKANT på. Om ni känner någon eller känner att ni vill hjälpa till mer än det ni blivit tilldelade, så kontakta oss så fyller vi vakanserna. 

När ni kommer till festivalområdet - byt ut er biljett mot ett festivalarmband och gå till festivalkansliet - luckan på Rotundan. Där ska ni skriva in er och där får ni som behöver vissa tillträden era ackrediteringshalsband (t.ex. ni som ska jobba backstage). Där får ni också en reflexväst som ska bäras under tiden ni är på området som funktionär. När ert pass är över, skriver ni ut er och lämnar in ackrediteringshalsband och reflexväst i "luckan". 

Wow - vad kul det här ska bli!!!! 

Klicka på bilderna för att se dom i större storlek.