Får vi lov att presentera festivalkommittén?

Vår festival är ingenting utan alla härliga eldsjälar (som arbetar ideellt) bakom eventet.
Det tar för mycket plats att presentera alla, så här kommer en kort presentation av dom som är aktiva i festivalkommittén och information om vilka områden de är ansvariga för. 

Bertil Andersson

Ordförande och pressansvarig

Bertil är en typisk entreprenör och utbildad kiropraktor. Han har alltid tyckt om att arbeta med människor och älskar nätverkande. I festivalen är han spindeln i nätet och vår pressansvarige, så han svarar gärna i telefonen när media ringer. Bertil är riktig Degerforsare och gammal Färjestadsfantast. Vilken tur vi hade som fick hit honom från de värmländska skogarna. 

Idag driver han Galleri O och sin kiropraktorverksamhet i Odensbacken, men har tidigare byggt upp Märtas Café och Personalpoolen i Örebro

Meta Fagerström

Festivalgeneral

Föreningsmänniska och folkbildare ända ut i fingertopparna och är navet i festivalkommittén. Svarar gärna på frågor som rör biljettförsäljning, bokning av plats på festivalen, ank-racet och korvätartävlingen bl.a. Hon är kassör och Bertils högra hand i föreningen Samverkarna i Östernärke och har arbetat på heltid i musikbranschen större delen av livet. Brinner för att få andra människor att lysa och ser sig själv som en "trädgårdsmästare" som vattnar sina medmännisko-plantor och får dem att blomma ut. 

Göran Fogelström

Säkerhetsansvarig

Göran har lång erfarenhet av säkerhet vid större evenemang och är utbildare inom kris - och samhällsberedskap med stab / ledning som expertområde. Han ansvarar även för utbildningen av våra volontärer och övrig personal som kommer arbeta under festivalen. 

Han är och har varit en enormt stabil klippa att stötta sig emot under planeringen av festivalen.

Göran spelar golf på somrarna och har tränat judo i hela sitt liv. 

Mia Pettersson

HR Manager

Mia är alltid sprudlande glad och hittar lösningar där andra ser problem. Mia svarar gärna på frågor som rör artisternas riders och frågeställningar som kan dyka upp rörande publikvärdar och volontärvärdar. Hon är oumbärlig som kostymör i Blended Voices och Young Voices och är därför också rätt person att fråga om man vill ha tips och idéer kring klädsel och kostymer vid karnevalskortegen. 

Mia älskar djur (katter allrahelst) och gillar att titta på speedway, formel 1 och hockey (Örebro och Brynäs). 

Peter Franzén 

Scenteknik / Ljud & Ljus

Peter är den som ser till att vi syns och hörs. Det blir så klart ingen festival utan ljud och ljus. Han har arbetat som folkbildare med musik och teknik som inriktning i hela sitt liv och brinner för att lyfta fram morgondagens stjärnor på våra musikscener. Han arbetar till vardags på ABF i Örebro. 

Peter är en lugn, glad och trygg ljudtekniker som man kan lita på i alla väder.

Margita Jerrysdotter

Classic Car Show

Margita är en person som nog egentligen skulle varit född med hjul istället för ben. Hon älskar sin Chevrolet Biscayne -58 och brinner för allt som har med motorer att göra. Det är Margita som svarar på frågor gällande Classic Car Show. Margita är glad att kunna kombinera hennes stora intressen: bilar, sång och nostalgi. Hon är beteendevetare i grunden och älskar dans, men dansen får ta paus några månader, men den återkommer hon till i höst. 

Fredrik Idevall

Infrastruktur

Fredrik arbetar till vardags som chef för Samhällsbyggnad Sydnärke. Han är engagerad i många föreningar och i Hemvärnet. Han är mycket duktig organisatör och har hand om infrastruktur mm i festivalen. Han svarar gärna på frågor som rör mark, parkering och anläggningar mm.  Fredrik tycker det är så roligt att det händer så mycket här ute i Odensbacken och tänker festivalen blir pricken över i:et. Han är inbiten AIK:are till Görans, Mias och Bertils stora förtret.

Sören Tyresgård

Allt-i-Allo

Sören trivs som fisken i vattnet när han får hjälpa till i föreningsverksamhet. Han var tidigare aktiv i Små IF. Idag hittar man honom på scenerna där Blended Voices och Stora Mellösa Teatersällskap spelar upp sina föreställningar.  Sören finns alltid till hands med ett leende på läpparna. Han ställer upp och hugger in där det behövs. 

Samverkarna på Facebook

Gilla oss