Tider för marknadsförsäljning: 

Eftersom vi inte vet hur mycket folk som rör sig i festivalområdet är det svårt att sätta en sluttid. Därför lämnar vi åt marknadsförsäljarna att själva avgöra hur länge de vill hålla öppet. 

Fredag: Festivalområdet öppnar klockan 16.00 och stänger 01.00 

Lördag: Festivalområdet öppnar klockan 10.00 och stänger 01.00 

Söndag: Festivalområdet öppnar 12.30 och stänger 16.00 (familjedag och gratis entré för alla)

Vi ser helst att betalning sker i samband med bokningen. Om betalning sker vid ankomst tillkommer 75:- i hanteringskostnader för festivalkontorets räkning. 

För allas trivsel:  Vi försöker ha en frisk marknad där alla samarbetspartners ska känna sig nöjda, så endast det sortiment som uppgetts, får säljas på tilldelad plats för att undvika osund konkurrens. 

Vi tillåter heller inte försäljning av ärtpistoler, stinkbomber, serpentinspray, produkter med rasistiska motiv samt annat som kan störa ordningen. 

Tack för er samverkan! 

Vill DITT företag vara med och sponsra festivalen? 

Det finns några olika sätt som du kan vara med och synas på:
  1. Mässplats 3 m kostar 5 500 kr. Då ingår 10 st. helgpass-biljetter att användas av de som kommer bemanna mässplatsen. 

  2. En av tio sponsorer á 15 000 kr. Det inkluderar mässplats 3 m, 10 st. helgpass, omnämnande i sociala medier samt logga på hemsida och scen.

  3. En av fyra huvudsponsorer á 50 000 kr. Det inkluderar mässplats 6 m, 10 st helgpass, VIP-lunch för fyra personer på fredagens näringslivslunch, omnämnande i sociala medier, logga på annonsplatser och affischer, hemsida och väl synlig logga på scen.

  4. Övrigt - Har du ett eget förslag? Kanske vill du vara med och sponsra någon av våra aktiviteter eller tävlingar med priser? Kontakta oss för vidare diskussioner. 

Samverkarna på Facebook

Gilla oss